Problemen met het inloggen

Hoe verkrijg ik een account.

Het is niet mogelijk om je voor het systeem aan te melden.
Een account wordt, op aanvraag, aangemaakt door een beheerder van de website.

Mijn account is geblokkeerd.

Er zijn twee manieren waardoor een account geblokkeerd kan worden. Een tijdelijk blokkering en een vaste blokkering.

Een account wordt tijdelijk geblokkeerd wanneer er te vaak geprobeerd is met een verkeerd wachtwoord in te loggen. Het account wordt dan voor een bepaalde tijd geblokkeerd. Om deze blokkering sneller ongedaan te maken, kun je opnieuw een wachtwoord aanvragen via “ik ben mijn wachtwoord vergeten”. De blokkering wordt opgeheven wanneer je opnieuw een wachtwoord hebt ingesteld.

Het account kan ook geblokkeerd worden door één van de beheerders. Deze blokkering kan ook enkel worden teruggedraaid door één van de beheerders. Wanneer je geblokkeerd bent zonder dat daar een geldige reden voor is kun je met de beheerders contact opnemen om je blokkade ongedaan te maken.

Ik ben mijn email adres vergeten.

Het is niet mogelijk om je email adres via de site te achterhalen. Wanneer je je email adres vergeten bent, kun je deze alleen terug krijgen door contact met ons op te namen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Om je wachtwoord te resetten kun je gebruik maken van de link “ik ben mijn wachtwoord vergeten”.  Je krijgt dan een email bericht met daarin een link waarmee je je wachtwoord opnieuw kan instellen.

Ik kan geen geldig certificaat vinden.

Dat klopt! Deze zit er inderdaad ook niet in. Hierdoor worden gegevens zoals je wachtwoord onbeveiligd over het Internet verstuurd. Wanneer je via een veilige Internet verbinding inlogt dan is het vrij lastig voor derden om je wachtwoord te achterhalen. Een veilige verbinding is bijvoorbeeld een privé verbinding thuis.

Echter kan dit wel problemen geven wanneer je inlogt via een onbeveiligd netwerk zoals op openbare plaatsen, op een bedrijf of via een Internet Hotspot. Op deze plaatsen maken er namelijk meerdere mensen gebruik van dezelfde Internet verbinding en is het mogelijk om je wachtwoord af te luisteren via het netwerk.

Is mijn wachtwoord bekend bij jullie?

Nee deze is niet bekend bij ons. Het wachtwoord wordt namelijk gecodeerd opgeslagen. Door de bij ons gebruikte manier van coderen, is het niet mogelijk om het originele wachtwoord uit het gecodeerde wachtwoord terug te halen.